2200 eurot kuus: mida erilist pakub hirmkallis Lasnamäe üürikorter?

Foto: KV.EE

Tallinnas, Sikupilli keskuse vahetus läheduses on üürile anda kolmetoaline korter, mille eest peab üürnik iga kuu välja käima umbes kaks Eesti keskmist palka.

2018. aasta lõpul valminud Skyline Residence’i 11. korrusel asuvas korteris on kolm tuba ja elamispinda veidi vähem kui 100 ruutmeetri jagu, millele lisandub 10,9 m² suurune aastaringselt kasutatav rõdu.

Korteri südames paikneb avar ja valgusküllane, maast laeni akendega ja avatud köögiga elutuba, millest avaneb tõeline miljonivaade. Viimane lahendab ühtlasi kõrge hinna saladuse — sellist panoraamvaadet naljalt mujalt ei leia.

Elutuba on kujundatud puhastes ja naturaalsetes toonides, aukohale on toodud hele puit, põnevust lisavad mustad detailid. Kööki on paigaldatud rohke tööpinnaga Skandinaavia stiilis eritellimusmööbel koos Electroluxi tehnikaga. 

Vannitoas on Villeroy & Boch sanitaartehnika ning vastavalt tujule on võimalik kasutada kas vanni või dušši. Luksusliku lisana on korteris saun koos elegantse HUUMi kerisega. 

Esikusse ja magamistubadesse on integreeritud mahukad garderoobikapid, seega hoiuruumi puuduse pärast uus elanik tõenäoliselt muretsema ei pea. Magamistoad on minimalistlikud, ent funktsionaalsed — üürnikud saavad toad lihtsa vaevaga endale meelepäraseks muuta.

Hoonesse on paigaldatud telefoni- ja andmesidesüsteem, automaatne tulekahju häiresüsteem ja fonolukusüsteem. Soovi korral saab korterisse paigaldada ka omaette valvesignalisatsiooni.

Korteri juurde kuulub kindel parkimiskoht maa-aluses soojendusega garaažis ning mahukas panipaik.

Kortermaja asub 5-minutilise autosõidu kaugusel Tallinna südalinnast. Trammipeatusteni on 300 meetrit. Läheduses on Sikupilli keskus, Tallinna bussijaam, Ülemiste keskus, Kadrioru park ning KUMU.

Vaata kuulutust ja rohkem pilte KV.EE kinnisvaraportaalist.

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Igal argipäeval

Ära jää ilma päeva põnevamatest lugudest

Saadame sulle igal argipäeval ülevaate tehnoloogia-, auto-, raha- ja meelelahutusportaali olulisematest lugudest.