Reageeri kiiresti: äsja tuli turule hea hinnaga kohe elatav talukoht looduskaunis kohas

Fotod: KV.EE

Rubriiki toetab

Kui praegu endale talu ära napsata, saab juba sel suvel mõnusalt suvitada, vähemasti juhul, kui ostad ära selle koha, mis alles eile öösel müügile tuli.

Setomaal on müügile tulnud Eestiaegne talukoht, mille juurde kuulub ligi 3,6 hektarit maad. Kohe elamiskõlbliku koha eest küsitakse 43 500 eurot, mis pole sellise pakkumise eest sugugi kallis hind.

Piusa jõe lähedal asuv talu paikneb kaunil kuppelmaastikul. Talukompleksi kuuluvad terrassiga elumaja, aidad, kuur, vana savilaut ja pesemiseks loodud ajutine kilesaun. Olemas on elekter, vett saab uuest salvkaevust, levib kiire internet. Kauba peale saab väiketraktori.

Kinnistul on palju vanu õunapuid ja äsjaloodud marjaaed sõstrapõõsaste, vaarikate, mustikate, maasikate, kuslapuude ja maasikvaarikatega. Muidugi on olemas kasvuhoone, püsikupeenrad ja ilupõõsad.

Maja ise on heas korras ja soovi korral kohe elatav. Sobib nii suve- kui põhikoduks. Lähimad poed on 15 minuti kaugusel, kõik muud teenused on Värskas 15 kilomeetri kaugusel, seal asub ka gümnaasium.

Väga ilus koht, kus uus elu sisse seada juba sel suvel! Vaata rohkem kinnisvaraportaalist KV.EE.

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Igal argipäeval

Ära jää ilma päeva põnevamatest lugudest

Saadame sulle igal argipäeval ülevaate tehnoloogia-, auto-, raha- ja meelelahutusportaali olulisematest lugudest.