Sisustus

Fotod: kes oleks võinud arvata, et IKEAst saab nii võimsaid garderoobe?

Foto: Shutterstock

Üha rohkem on kodusid, milles riidekraamile terve oma ruum. Selgub, et nende sisustamiseks leiab IKEAst väga hulle lahendusi.

Enamasti on garderoobikappide või -tubade sisustus valmistatud eritellimusel ja seetõttu küllaltki kallis. Eritellimuse eeliseks on muidugi see, et iga sentimeetri saab kindla peale ära kasutada. Kui selleks aga finantsi pole, siis paistab, et IKEAst saab ka igati asjaliku lahenduse.

Vähemasti tõestab nii Instagram.

Valge nunnu

Kõik IKEAst

Väga väljapeetud

View this post on Instagram

Tadaaa ni la hasilnyaaa! Kita share pax wardrobe di master bedroom dulu ya Sama tak yg kami design dengan kejadiannya 😬 . . Alhamdulillah LEVEL UP 🙈 Kali pertama kami dapat job design, beli, hantar dan pasang pax wardrobe besar, kos untuk master bedroom ni je RM 7500 all in . . Alhamdulillah untuk kepercayaan ni, dari awal sampai siap mudah sgt2 deal dgn customer, cust transfer huge amount tu pun sekali langsam je . . So untuk pax wardrobe ni kita akan ukur dan design dulu ikut bajet dan citarasa cust 🥰 . . Bestnyaaa pax wardrobe ni kita boleh mix & match, dan kalau nk beli sikit2 dulu pun takpe, ada fulus lebih boleh tambah compartments/accessories dia lagi . . 🏁 Next trip IKEA : 21 November 2019, Khamis . . . 🤑 Harga tertera tidak termasuk service charge & postage / delivery 📦Postage seluruh MALAYSIA 📱Whatsapp: 0129439358 (lia) 🚛 Trip Ikea seminggu sekali 🚗 Delivery: Putrajaya/Cyberjaya/BBST/Nilai/Senawang/Seremban/Jelebu #personalshopperikeaputrajaya #personalshopperikeacyberjaya #personalshopperikeaseremban #personalshopperikeajelebu #personalshopperikeasenawang #personalshopperikeanilai #ikealover #PersonalShopper #ikeamalaysia #PersonalShopperikea #ikeapersonalshoppermalaysia #ikeapersonalshoppernegerisembilan #ikeapersonalshopperseremban #psikea #ikeacyberjaya #ikeaputrajaya #deliveryikea #pemasanganikea #pshomeproseremban #psikeaseremban #psikeaklangvalley #psikeakl #paxwardrobes #paxikea #ikeawardrobe

A post shared by IKEA.KAISON.SSF.SPOTLIGHT (@ikea.n9.murah) on

Klaas, uksed ja valgustus

Oled sa DigiPRO või Geenius? Vali sobiv tellimus siit.

Üleskutse

Aita meil podcaste teha ja saa kingituseks Geeniuse kraami

Toetan Autotundi Toetan Restarti Kuulan saateid

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Ära jää ilma päeva põnevamatest lugudest

Telli Geeniuse uudiskiri

Saadame sulle igal argipäeval ülevaate olulisematest Geeniuse teemadest.